ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ρούβλια Για Φ/Α. 10 Χώρες Της Ε.Ε. Έχουν Ανοίξει Λογαριασμούς, Λέει Η Ουγγαρία, Αλλά Δεν Μιλούν Με Ειλικρίνεια Στους Λαούς Τους !!

 

Ρούβλια Για Φ/Α. 10 Χώρες Της Ε.Ε. Έχουν Ανοίξει Λογαριασμούς, Λέει Η Ουγγαρία, Αλλά Δεν Μιλούν Με Ειλικρίνεια Στους Λαούς Τους !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΙΣΧΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!

Εκτός από εμάς, εννέα άλλες χώρες το κάνουν αυτό, αλλά δεν λένε ότι κάνουν το ίδιο, απλώς και μόνο επειδή στην Ευρώπη τώρα «το να είσαι καλός για την Ευρώπη» σημαίνει ότι η ηγεσία της χώρας δεν μιλά με ειλικρίνεια με τον λαό της και στη διεθνή ζωή» … ]

[ … αλλά δεν μιλούν για αυτό με ειλικρίνεια και διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες για τη θέση της Ουγγαρίας με τη βοήθεια δυτικών μέσων … ]

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!

ΚΟΠΗΚΕ Η ΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΑΡΟΤΙ Η Ε.Ε. ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ !!

[ …μέχρι τώρα τις πληρωμές τις καταθέτουν στις ευρωπαϊκές τράπεζες οι οποίες με τη σειρά τους κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενες τα ρωσικά κεφάλαια !!!

Τώρα … [ …θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες (με κυρώσεις ή όχι), να μεταφέρουν ξένο νόμισμα σε αυτές και να μετατρέψουν σε ρούβλια (με αγοραία ή σταθερή ισοτιμία). ]

… [ …Τώρα τα έσοδα από τις παραδόσεις θα παραμείνουν στη Ρωσία και όχι στις ευρωπαϊκές τράπεζες… ]

…………………………………………….

Δέκα χώρες έχουν ανοίξει λογαριασμούς για να πληρώσουν το φυσικό αέριο από τη Ρωσία, λέει η Ουγγαρία

Επικεφαλής του Γραφείου του Ούγγρου πρωθυπουργού: Δέκα ευρωπαϊκές χώρες άνοιξαν λογαριασμούς για να πληρώσουν το αέριο από τη Ρωσία

ΜΟΣΧΑ, 1 Μαΐου – RIA Novosti. Εκτός από την Ουγγαρία, εννέα ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανοίξει ρωσικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να πληρώσουν για φυσικό αέριο στο πλαίσιο του σχεδίου που πρότεινε η Μόσχα, δήλωσε στο Rádió Kossuth ο Gergely Gouyash, επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Viktor Orban .
«Η Ουγγαρία άνοιξε έναν λογαριασμό σε ευρώ, στον οποίο πιστώνεται η τιμή του φυσικού αερίου σε ευρώ, και στη συνέχεια η τράπεζα τον μετατρέπει σε ρούβλια… Εκτός από εμάς, εννέα άλλες χώρες το κάνουν αυτό, αλλά δεν λένε ότι κάνουν το ίδιο, απλώς και μόνο επειδή στην Ευρώπη τώρα «το να είσαι καλός για την Ευρώπη» σημαίνει ότι η ηγεσία της χώρας δεν μιλά με ειλικρίνεια με τον λαό της και στη διεθνή ζωή», είπε.
Ο πολιτικός υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει υιοθετήσει κυρώσεις που να καθιστούν αδύνατη την πληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου σε ρούβλια, αυτό ρυθμίζεται από μια συμφωνία αστικού δικαίου μεταξύ κρατών και εταιρειών.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Peter Szijjarto τόνισε επίσης ότι ορισμένες ευρωπαϊκές εταιρείες που εισάγουν φυσικό αέριο από τη Ρωσία συμφώνησαν στο πρόγραμμα πληρωμής που πρότεινε η Ρωσία, αλλά δεν μιλούν για αυτό με ειλικρίνεια και διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες για τη θέση της Ουγγαρίας με τη βοήθεια δυτικών μέσων .
Με τη σειρά του, ο Orban σημείωσε ότι η χώρα είναι έτοιμη να πληρώσει για το ρωσικό φυσικό αέριο σε ρούβλια και ο Szijjártó επεσήμανε ότι η διακοπή των προμηθειών στη Βουλγαρία δεν θα επηρεάσει τη διέλευση προς την Ουγγαρία.
Στις 23 Μαρτίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τη μεταφορά σε ρούβλια της πληρωμής για τις προμήθειες φυσικού αερίου στις χώρες της ΕΕ και άλλα κράτη που έχουν θεσπίσει περιοριστικά μέτρα κατά της Ρωσίας, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χρήση δολαρίων και ευρώ στους υπολογισμούς. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος υπέγραψε ένα αντίστοιχο διάταγμα και είπε ότι εάν οι μη φιλικές χώρες δεν πληρώσουν σε ρούβλια από την 1η Απριλίου, τότε η Ρωσία θα το θεωρούσε ως αδυναμία πληρωμής των συμβάσεων φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, η Gazprombank θα ανοίξει ειδικούς λογαριασμούς σε νόμισμα και ρούβλια για ξένους αγοραστές για να πληρώσουν για το φυσικό αέριο. Ο αγοραστής θα μπορεί να μεταφέρει κεφάλαια στον πρώτο λογαριασμό στο νόμισμα που καθορίζεται στη σύμβαση για την προμήθεια “μπλε καυσίμου”, η τράπεζα θα το πουλήσει στο Χρηματιστήριο της Μόσχας και μετά θα πιστώσει ρούβλια στον λογαριασμό του αγοραστή φυσικού αερίου και από αυτόν τον λογαριασμό θα γίνονται διακανονισμοί με τον προμηθευτή φυσικού αερίου – Gazprom ».

……………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια