ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις Βομβάρδισαν Νοσοκομείο Με Ασθενείς Στη Βολνοβάκα, Έξι Άνθρωποι Έχασαν Τη Ζωή Τους (Βίντεο)

 

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις Βομβάρδισαν Νοσοκομείο Με Ασθενείς Στη Βολνοβάκα, Έξι Άνθρωποι Έχασαν Τη Ζωή Τους (Βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ … 13:30 03/13/2022 … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ … ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΜΑΣ !!! …

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβάρδισαν νοσοκομείο με ασθενείς στη Βολνοβάκα, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Βολνοβάκα από Ουκρανούς στρατιώτες

VOLNOVAKHA, 13 Μαρτίου – RIA Novosti. Τα ουκρανικά στρατεύματα πυροβόλησαν από ένα τανκ και το Grad MLRS σε ένα νοσοκομείο με ασθενείς κατά τη διάρκεια της υποχώρησης από τη Volnovakha και πριν από αυτό πυροβόλησαν μαχητές του DPR από εκτοξευτές χειροβομβίδων και τανκς από το κτίριο και την αυλή του, είπε στο RIA Novosti το προσωπικό του νοσοκομείου στο σημείο.
Ο ανταποκριτής του RIA Novosti είδε τις συνέπειες του βομβαρδισμού, οι οποίες καταγράφονται σε βίντεο. Το κτίριο του Κεντρικού Νοσοκομείου Volnovakha υπέστη σοβαρές ζημιές: σε πολλά σημεία οι τοίχοι τρυπήθηκαν από οβίδες, μερικά από αυτά κατέρρευσαν, παράθυρα σε τρεις ορόφους έσπασαν, θάλαμοι και ιατρικά δωμάτια έσπασαν.
Σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου και τους μαχητές του στρατού της ΛΔΔ, μέτρησαν τουλάχιστον έξι πτώματα νεκρών αμάχων στην πλατεία μπροστά από το νοσοκομείο. Η καταμέτρηση είναι ακόμη σε εξέλιξη, γιατί τα μπάζα δεν έχουν αποσυναρμολογηθεί. Επιπλέον, στο έδαφος και στο κτίριο, ανταποκριτής του RIA Novosti είδε τα πτώματα δύο νεκρών με τη μορφή Ουκρανών στρατιωτών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υποχωρώντας από την ιατρική μονάδα, οι Ουκρανοί στρατιώτες τελείωσαν το δικό τους.

“Πυροβόλησαν απευθείας από ένα τανκ. Γιατί; Ρωτήστε τους! Ήπιαν τσάι εδώ, (εμείς) τους ταΐσαμε, τους περιποιηθήκαμε. <…> Και μετά έφυγαν και άρχισαν να χτυπούν, και μπήκαν να δουν τι συμβαίνει εδώ », είπε. Το RIA Novosti, ένας από τους υπαλλήλους, η συνέντευξή του καταγράφηκε σε βίντεο.

Υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο νοσοκομείο δεν κρύβονταν μόνο ασθενείς, αλλά και κάτοικοι γειτονικών σπιτιών που δεν έχουν δικά τους υπόγεια.
«Υπήρχαν πολίτες εδώ, γιατροί, που τους βοήθησαν άθελά τους (τους ουκρανούς στρατιωτικούς – επιμ.), είναι γιατροί», είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
«Τάνκς (Ουκρανικά – Εκδ.) στέκονταν ακριβώς στην αυλή», είπε ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου, Βίκτορ Σαράνοφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Grads, τα ουκρανικά στρατεύματα καθοδηγούνταν από κλήσεις ασθενών και υπαλλήλων σε κινητά τηλέφωνα για καθοδήγηση.
«Οι άνθρωποι ανέβηκαν ψηλότερα (από το πάτωμα — Περίπου εκδ.), μιλούσαν στο τηλέφωνο, επειδή τουλάχιστον υπήρχε μια σύνδεση (διαθέσιμη — Περίπου εκδ.), είχαμε τρία μέρη όπου οι άνθρωποι μιλούσαν — πετούσαν εκεί», Σαράνοφ είπε.
Οι περισσότεροι από τους γιατρούς και τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών που τοκετεύουν από το μαιευτήριο, επέζησαν κρυμμένοι στο υπόγειο. Ένας από τους γιατρούς είπε ότι τον καιρό που όλοι κρύβονταν στα υπόγεια, οι γιατροί γέννησαν, γεννήθηκαν έξι μωρά.
«Γέννησαν ήδη χωρίς φως, όταν δεν υπήρχε καύσιμο ντίζελ ή ρεύμα», σημείωσε υπάλληλος του νοσοκομείου.
Τα στρατεύματα του DPR στο νοσοκομείο Volnovakha ανακάλυψαν βρετανικά αντιαρματικά συστήματα NLAW, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν διάφορους τύπους τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τανκς.
Επίσης, βρέθηκαν κιβώτια φελλού και «ψευδάργυρος» για χειροβομβίδες VOG-17M των 30 mm για αυτόματους εκτοξευτές χειροβομβίδων της σειράς AGS. Αυτά τα ξύλινα κιβώτια και τα μεταλλικά κουτιά έχουν σήμανση στα αγγλικά. Επιπλέον, εκτός από το VOG-17M, τα πυρομαχικά επισημαίνονται ως IO-30 – με αυτό το όνομα παράγονται από βουλγαρικές εταιρείες.
Την Παρασκευή, ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας είπε ότι τα στρατεύματα της ΛΔΚ κατέλαβαν τη Βολνοβάκα. Με τη σειρά του, ο επικεφαλής της δημοκρατίας, Ντένις Πουσίλιν, είπε ότι «η Μαριούπολη παραμένει το πιο hot spot μέχρι στιγμής».
Την εποχή της ανακήρυξης της ΛΔΔ το 2014, η Μαριούπολη, με πληθυσμό περίπου 450.000 κατοίκων, ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμιακό κέντρο της δημοκρατίας μετά το Ντόνετσκ . Ωστόσο, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας ανέκτησαν τον έλεγχο και τα ανατολικά προάστια έγιναν ένα από τα πιο καυτά σημεία συγκρούσεων στην Ουκρανία .
………………………
ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ … : “πολεμάμε για να υποστηρίξουμε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” NEW WORLD ORDER  !!!
………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία !!

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ λέει ότι συμβούλεψε την Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα στα εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απελευθέρωσαν 300 ομήρους Ουκρανών εθνικιστών που κρατούνταν σε μοναστήρι !

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΜΕ FAKE NEWS ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

……………………………………………………………………..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια