ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ω:0 … ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ “Ριαλιτίποτα” ΣΤΗ ΡΟΔΟ…

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ω:0 … ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ “Ριαλιτίποτα” ΣΤΗ ΡΟΔΟ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Thodorhs Kiosses Στην πάνω φώτο βλέπουμε πως ο κόσμος της Ρόδου υποδέχτηκε τον Τζέιμς Καφετζή , όταν μετά από 5 μήνες επέστρεψε στο νησί αφού είχε συμμετάσχει σε ενα ριάλιτι επιβίωσης.
Επί 5 μήνες δεν έκανε απολύτως τίποτα , δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν και αμειβόταν ικανοποιητικά από την παραγωγή του προγράμματος.
Αυτό το τίποτα ο κόσμος το εκτίμησε δεόντως και το υποδέχτηκε με τιμές ηγέτη .

Στην κάτω φώτο βλέπουμε τον Β. Γεωργιάδη , μαθητή 3ης λυκείου το 2017 , όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαθηματικών της Βραζιλίας.
Θα θέλαμε πολύ δίπλα στην φωτογραφία του μαθητή να υπήρχε αντίστοιχη με την πρώτη φωτογραφία υποδοχής αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Βλέπετε ο Β. Γεωργιάδης έκανε ΚΑΤΙ σε αντίθεση με τον Τ. Καφετζή που δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ και σ’ αυτή τη χώρα ξέρουνε πολύ καλά να επιβραβεύουν το ΤΙΠΟΤΑ.

Έχει κανείς αμφιβολία γιατί έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει σαν λαός και χώρα? (από το system failure).

Υ.Γ.: Δεν είναι φαινόμενο αμιγώς Ελληνικό αλλά παγκόσμιο . Το ποστ έχει σκοπό να θίξει τις προτεραιότητες που πρέπει να βάζουμε ως εκπαιδευτικοί προωθώντας την μαθηματική σκέψη και φέρνοντας τα παιδιά σε επαφή με προσωπικότητες των μαθηματικών.

……………………………………………………………………………………………..

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (βίντεο)

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια