ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!

Μαρ022021

 

 Φτιάξτε δομές να τους υποδεχτείτε! Οι Τούρκοι το διατυμπανίζουν πλέον επίσημα
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε αυτό που χρόνια τώρα συμβαίνει…

Θέμα που είχε αναδείξει το el.gr, δείχνοντας Τούρκους στρατιώτες να εκπαιδεύουν Σομαλούς και να του μαθαίνουν τουρκικά εμβατήρια-συνθήματα, παίρνει πλέον επίσημες διαστάσεις, καθώς οι Τούρκοι πια το διατυμπανίζουν.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, εκπαίδευση Σομαλών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας

«Η «Βασική Εκπαίδευση Commando» για 330 φιλοξενούμενους στρατιωτικούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Σομαλίας συνεχίζεται στην Κεντρική Διοίκηση Αντιτρομοκρατικής και Ασκήσεων στην Ισπάρτα της Τουρκίας», αναφέρουν στο Tweet.

Στο θέμα είχε αναφερθεί η ίδια η κυβέρνηση, ενώ, όπως αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης, όλο και περισσότεροι Σομαλοί ταξιδεύουν αεροπορικώς προς την Τουρκία, προκειμένου να περάσουν στην χώρα μας, από τα νησιά ή τον Έβρο.

Άραγε περνάνε πρώτα από εκπαίδευση;;;

Αυτοί θα έμπαιναν στην δομή στον Έβρο, την επέκταση της οποίας διέκοψε αναγκαστικά η κυβέρνηση (προσωρινά;;;) μετά τις αντιδράσεις;;;

Αυτοί έρχονται στα νησιά και την ενδοχώρα;;;

Μηταράκης: Ερχονται μαζικά Σομαλοί από την Τουρκία στην Ελλάδα

…………………………………………………………………

Μηταράκης: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΒΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 29 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!
— — — —

ΕΒΡΟΣ. ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ 33,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ 27.917€ ΓΙΑ… “10 ΜΗΝΕΣ” !!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ…

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ! ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ Η ΡΟΥΘ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ …

ΝΑΙ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ … “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…”

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ… “…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…”

…………..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια