ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ανακλήθηκε η διαδικασία κατά της Ελένης Ιωαννίδου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

 

Ιαν302021
 

ΑΛΦΕΙΟΣΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ…

Στο “μικροσκόπιο” τα rapid test. ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: “προφανώς πιάνει κάποιον άλλον κορωνοΐό…διότι κορωνοΐοί είναι χιλιάδες και υπήρχαν πολύ πριν τον covid 19…και εξακολουθούν φυσικά να κυκλοφορούν”

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕ … ΑΛΛΑ … ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ … Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΚΙΝΗΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ !!!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΡΕΘΥΜΝΟΥ !! ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΑΘ/ΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ 15 ΓΙΑΤΡΩΝ !!

[ Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου στηρίζει την Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Ελένη Ιωαννίδουπου έπραξε το ιατρικώς αυτονόητο για την ασφάλεια των ασθενών της. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου δεν υπήρχε για ακόμα μια φορά ειδικός γιατρός σε εφημερία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, επομένως αποφάσισε ο εφημερεύων παθολόγος να μείνει στα Επείγοντα και η Παθολογική κλινική να μη δέχεται νέα περιστατικά.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, αντί ν΄ αντιληφθεί την αγωνία των γιατρών που έχουν εξουθενωθεί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, αντί να φροντίσει για τη στελέχωση του Τμήματος, αντί να συμπορευτεί με τους γιατρούς, επέλεξε ν΄ αντιδράσει με αυταρχισμό. Κίνησε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της κυρίας Ιωαννίδου! …]

…………………………

Ανακλήθηκε η διαδικασία κατά της Ελένης Ιωαννίδου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, κυρίως μεταξύ της κ. Ιωαννίδου και της Διοίκησης του ιδρύματος, που τελικά αποφάσισε να μην συνεχίσει μια διαδικασία, η οποία προκαλούσε τριγμούς στην ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου. 

Στη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, το διοικητικό συμβούλιο κάλεσε και διευθύντρια του Παθολογικού τομέα Ειρήνη Νταουντάκη, η οποία κατέθεσε τη δική της άποψη. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από την ομαλή λειτουργία της παθολογικής κλινικής με την διοίκηση να επιχειρεί να γεφυρώσει το χάσμα που οδήγησε στην τελευταία κρίση και στην κατάθεση παραιτήσεων από 15 γιατρούς. 

Σε ότι αφορά την κα Ιωαννίδου, οι πληροφορίες την θέλουν αμετακίνητη από την θέση της, αλλά η διοίκηση δεν θέλησε να συνεχίσει την κόντρα. Ανάλογη, αναμένεται να είναι και η εξέλιξη σε ό,τι αφορά τις παραιτήσεις των 15 γιατρών, θέμα, που θα εξεταστεί από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο. 

Η τοποθέτηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Ρεθύμνου μετά την ανακωχή με τους γιατρούς

…………………………………………………………………………

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια