ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 400 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!

 

Οκτ142020
 

Η Τουρκία σκοπεύει να στείλει περισσότερους από 400 τρομοκράτες από την Συρία στο Αζερμπαϊτζάν τις επόμενες ημέρες. Τα παραπάνω αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Αρμενίας Τιγκράν Αβινιάν στο telegram κανάλι επικαλούμενος εγκεκριμένη συριακή πηγή.

«Σύμφωνα με το Συριακό Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR)η Τουρκία ετοιμάζει περισσότερους από 400 Συριακούς μισθοφόρους μαχητές για να τους στείλει στο Αζερμπαϊτζάν τις επόμενες ώρες και μέρες», ανέφερε ο Αβινιάν.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του οργανισμού, τουλάχιστον 119 μαχητές έχουν σκοτωθεί, εκ των οποίων 78 έχουν μεταφερθεί στη Συρία και οι υπόλοιποι δεν έχουν μεταφερθεί.

Η οργάνωση, επικαλούμενη τις πηγές της, σημειώνει ότι η Τουρκία συνεχίζει το σχέδιό της να στρατολογεί και να στέλνει μαχητές στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά αυτό δεν είναι πλέον τόσο εύκολο, σε αντίθεση με τη Λιβύη, «επειδή πολλοί αρνούνται να πάνε στο Αζερμπαϊτζάν για πολλούς λόγους». el.armradio.am

………………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια